Tilavuus | 0,33 l | ||
Alkoholi | 7,0 % | ||
Maa | Belgia | ||
Taustat / historia | Valmistus: Pullotusvaiheessa olueen lisätään tuoretta hiivaa, joka saa oluen käymään toiseen kertaan pullossaan ja samalla hiilihapottaa sen. Oluita ei suodateta eikä pastöroida. -Alko Tuottaja: Chimay-oluet tehdään Abbaye Notre Dame de Scourmontin trappistimunkkiluostarissa Belgian Ranskan vastaisella rajalla noin kymmenen kilometriä Chimayn pikkukaupungista etelään. Luostari on perustettu 1850 ja itse panimo vuonna 1862. Nykyään ainoastaan oluen pano tapahtuu luostarissa. Vain kaksi luostarin 20 veljestä on mukana olutpanimon toiminnassa, loput ovat maallikkotyöntekijöitä. -Alko | ||
Vapaa kuvaus | Iso vaahto - gut. Paahteisen makea tuoksu - gut. Hieman kitkerä maku - nicht gut. Pehmeän maltainen jälkimaku - gut. Hörps! Trappistitenuttajista on ollut juttua joskus toissa vuonna, joten ei siitä sen enempää. Tuo kitkerä maku korostui entisestään juoman lämmetessä, tämä siis tiputti pisteitä aika rajusti. Muuten tuo oli ajoittain jopa erittäin mainio maisteltava, koska muut ominaisuudet muodostivat yhdessä hyvän kokonaisuuden. Jos kitkeryys oluessa ei haittaa, niin suosittelen tätä erittäin lämpimästi. | ||
Ostaisin itse: | KYLLÄ [ ] EI [X] | ||
Tähdet: | *** |
perjantai 18. joulukuuta 2009
T10 - Chimay Rouge (Red)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti