sunnuntai 11. joulukuuta 2016

J3-4 - Saaremaa Vodka Frizzer RED RHUBARB




Tilavuus: 275 ml
Alkoholi: 5% vol
Valmistusmaa: Viro
Taustat / historia: Saaremaa Vodka Frizzer RED RHUBARB on kõrgekvaliteediline gaseeritud kokteiljook, mis on valmistatud Saaremaa Vodka kvaliteetviinast, puhtast ja kirkast karboniseeritud veest ning looduslikest laimi, sidruni ning punasesõstra ja rabarberi maitse- ja lõhnakontsentraatidest.

Vapaa kuvaus: Ha haa. Avasin toisen luukun hyvillä mielin. Koska luukussa oli voimakkaat teipit, avasin sen pohjasta. Näin hauskan värin. Kun sain luukun kokonaan auki järkytyin. Aaaargh. Vaaleanpunainen esanssilitku. Raparperi (josta sinänsä kyllä tykkään, mutta jonka soveltuvuus alkoholijuomiin on hieman kyseenalaista). Jo pullon ulkoasu on järkyttävä ja järkevät votkaturistit osaavat kiertää tämän juoman kaukaa.

Pullo auki ”maailman parhaalla”. Tuoksu on yllättävän raikas. Hmmm. Tässä ei nyt joku täsmää: Tämähän maistuu ”oikealle” raparperille, ei aivan järkyttävän makealle ja oikeastaan tosi hyvälle! Saaremaa vodka ei maistu läpi. Tätä olisin teininä ostanut. Hämmentävä kokemus.

Eihän tätä tietysti voi aikuinen mies juoda, eikä juoma kyllä mitään erityisiä makunystyröitä kutkuttele, mutta siitä huolimatta olen tyytyväinen, että myös tällaista on tullut juotua.

Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [X] 
Tähdet:***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti