perjantai 9. joulukuuta 2016

J1-2 - Kyyttö Milk Stout



Rakkaat lukijat,

tervetuloa taas alkoholipainotteisen joulukalenterimme pariin. Kuten Hege viime vuonna totesi

kalenterin rajusta perusluonteesta johtuen koskaan ei aiemmin ole kalenteria saatu hoidettua kahtena peräkkäisenä vuotena putkeen. Asiassa on selvästi auttanut nk. kevennetty palvelus eli sen sijaan, että jokaisella olisi 24 pulloa, tulee pullojen yhteismääräksi 24. Tässä tapauksessa kahdeksan pulloa per feissi.
Sanomattakin on siis selvää, että nyt kolmas kerta peräkkäin on jälleen uusi ennätys. Asiassa on selvästi auttanut vielä entisestäänkin kevennetty palvelus: Tällä kertaa pullojen yhteismääräksi tulee vaatimattomat 12 eli neljä pullo per feissi. Kaukaiselta tuntuu nyt vuosi 2007, jolloin arvosteltiin 72 alkoholijuomaa ja yksi koirasäilyke.

Tällä kertaa Jamppa osti juomat Hegelle, Hege Stindelle ja Stinde Jampalle.

Nauttikaa, jos voitte!

Jamppa




Tilavuus: 330 ML
Alkoholi: 5,3% VOL
Valmistusmaa: Suomi
Taustat / historia: Oluen puolesta, tylsyyttä vastaan. EST 2013. www.panimohiisi.fi/panimo/

Vapaa kuvaus: Stinde ei ollut numeroinut luukkuja, joten nappasin summittain yhden. Sisältä paljastui pahaenteinen etiketti: Kyyttö Milk Stout.

Takaetiketti oli jo sellaisenaan aivan AlcoCal-materiaalia:

Suoraan sieluusi tapittava tummakylkinen sarvipää saattaa vaikuttaa uhkaavalta. Huoli pois. Kyyttö on lempeän lauhkea laidunmaiden asukki. Suklaisen paahtomaltainen, lakritsijuurella ja laktoosilla liennytetty Milk Stout. Nauti viilennettynä sellaisenaan seurustelun lomassa, jälkiruokana tai suklaisten jälkiruokien kanssa. Kireitä hermoja rentouttamaan yhdessä My Morning Jacketin kanssa. Suodattamaton, pastöroimaton, lisä- ja säilöntäaineeton. Ainesosat: Vesi, ohramallas, laktoosi, humala lakritsijuuri, hiiva.
Cool. Ei kun kimppuun. Miellyttävä tuoksu, miellyttävä maku. Vähän mämmimäinen. Olen maistavinani lakritsin, mutta en tiedä olisinko maistanut, jos en olisi tiennyt. Laktoosista en tiedä mitään. Onneksi ei ole laktoosi-intoleranssia. Juotuani hiukan lisää juoma rupeaa vähän tökkimään. Tämä on ehkä juomatyypin, ei kyseisen yksilön ominaisuus. Jälkkärinä tätä voisi juoda yhden, mutta ei enempää.

Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [X] 
Tähdet:***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti