Tilavuus: | 0,33 l |
Alkoholi: | 4,5 % |
Valmistusmaa: | Suomi |
Taustat / historia: | Stadin Panimon aromihumalointiprosessi on erikoinen. Panimossa käytetään aromihumalakäpyjä, jotka kuumavierrehumaloidaan hopback-astiassa ennen pääkäymistä. Kaikki oluet tehdään tällä menetelmällä ja sen seurauksena niistä saadaan hyvin aromirikkaita. Käytämme myös monipuolisesti maltaita, josta esimerkkeinä ovat ruis– ja vehnäoluemme. Kaiken lisäksi oluemme poikkeavat valtavirrasta, sillä ne ovat kaikki lisäaineettomia, pastöroimattomia ja suodattamattomia ja lähes aina täysmallastuotteita. Runsas humalointi ja pullokäyvyys lisäävät pastöroimattoman oluen myyntiaikaa. |
Vapaa kuvaus: | Tuoksu oli aluksi hieman pelottava, koska pelkäsin tuota humalointia.. Huoli oli kuitenkin täysin aiheeton, sillä alun jälkeen siihen tottui. Ei siis mitenkään överihumaloitu. Etenkin esipuraisu ja perusmaku on raikas ja sitruksinen. Jälkimaussa on mukavasti luonnetta. Ehkä kuitenkin kokonaisuutena vähän jotenkin tunkkainen. |
Ostaisin itse: | KYLLÄ [X] EI [ ] |
Tähdet: | *** |
keskiviikko 28. joulukuuta 2016
T13-14 - Stadin Panimo American Red Wheat Ale
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti