sunnuntai 14. joulukuuta 2014

J12 - Amigos beer with citrus flavours

Tilavuus330 ml
Alkoholi4,6%
MaaBrewed in the UK for Global Brands. Tällä juomalla ei taida Amigos-nimestään huolimatta olla mitään siteitä espanjankielisiin maihin..?
Taustat / historiaEi ole eikä tule. Maustettu olut. Ainesosat: vesi, mallastettu ohra, sokeri, humala, mausteet, sitruunahappo. Parasta ennen: katso pullon kaulaa.
Vapaa kuvausTulikohan tehtyä vaarantava virhe oli ensimmäinen ajatukseni, kun availin luukkua. Tämäkin juoma avattiin joulukalenterin saunaillassa ja mietin tuleekohan kahden juoman arvostelusta yhtään mitään.

Ei hätää. Juomana on tutun näköinen meksikolaistyylinen juoma. Tuoksu tuo mieleen tutut cervezat eli Solit, Coronat ja kumppanit. Ei muutakun juoma huulille. Hetken ajattelen juovani jumalten juomaa, mutta jälkimaku on jotain aivan kamalaa. Juomaan lisätty sitruunahappo potkii takaisin. Yök. Puhdata teollista sitruunaa.

Loppujen lopuksi juoma on vain yksinkertaisesti pahaa. Tosin ei niin pahaa, ettenkö saisi tätä juotua. Siitä tuloksena puoli tähteä. Ehkä tämä juoma on vain halpa yritys iskeä Solin ja kummpaneiden markkinoille. En kyllä ymmärrä miten se voi tällä juomalla toimia, sillä kukaan ei osta tätä enää toista kertaa.
Ostaisin itse:KYLLÄ [] EI [x]
Tähdet:½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti