lauantai 27. joulukuuta 2014

H24 - Founders All Day IPA Session Ale

Singaporen pikkuintiassa IPA on kuin kotonaan

Tilavuus33 cl
Alkoholi4,7%
ValmistusmaaMichigan, USA
Taustat / historia
The beer you’ve been waiting for. Keeps your taste satisfied while keeping your senses sharp. An all-day IPA naturally brewed with a complex array of malts, grains and hops. Balanced for optimal aromatics and a clean finish. The perfect reward for an honest day’s work and the ultimate companion to celebrate life’s simple pleasures.
Vapaa kuvaus
Tättäräääääääää! Minulla on ilo ja kunnia päättää vuoden 2014 kalenteri. Ilman ennakkoon ennakoimista 24. päivän luukun avasin 24.12. ja lähellä kello 24:ää. Sattumien summa ei lopu tähän vaan ennen oluen imailua olimme käyneet nauttimassa Intialaista kasvisruokaa Singaporessa. Harmi vain, että juhlallisten puitteiden jatkoksi itse juoma ei yllä samalle tasolle. Muuten tämä voisi olla ihan kelpo IPA, mutta kun otetaan IPA:n happamuus ja siihen vielä päälle jenkkiläisten pienpanimojen himokkuus reiluun humalointiin on lopputulos aavistuksen liian hapan. Ei varsinaisesti huono, mutta varsinkin nautiskelun loppupuolella happamuus rupeaa puskemaan läpi ja kyllästyttämään. Harmi.

P.S.
Olin valikoinut ns. peruskeppanapullon muodon viimeiseksi luukuksi, jotta mahkut siihen että saisin juoda Olvia tai muuta härmäläistä tropiikissa olisivat huipussaan, mutta aina ei vaan osu kohdilleen.

Vuosi 2014 saatiin pakettiin suht´koht ajallaan, joten ennustan vuoden 2015 kymmenvuotisvedokselle valoisaa tulevaisuutta. PAM! Niin kuin aiemminkin, on kalenteri mennyt välillä taulusta ohi, mutta tarjonnut myös napakymppejäkin sekä jännittäviä ja myös sormia syyhyttäviä sekämyös aivosoluja liuottavia hetkiä.

Hyvää joulua, god jul from Langkawi, Malesia!
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [X] 
Tähdet:**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti