tiistai 9. joulukuuta 2014

T7 - Happy Joe Cloudy Apple




Tilavuus: 0,275 l
Alkoholi: 4,7 %
Maa: Suomi
Taustat / historia: Happy Joe on Hartwallin kehittämä siiderijuoma, jonka valmistus aloitettiin syyskuussa 2012. Happy Joen siiderit luokitellaan premium-siidereiksi ja ne ovat 4,7 prosenttisia. Happy Joen tuoteperheeseen kuuluu neljä herkullista jäsentä: Organic, Dry Apple, Cloudy Apple ja Oakwood. Happy Joe siidereiden makumaailmat on rakennettu erityisesti ruokaa silmällä pitäen.
Vapaa kuvaus: "Maustettu siideri" ei oikein lupaa hyvää. Aineksina esim. omenaviini, joka on tehty mm. omenatiivisteestä sekä pahamaineisesta glukoosisiirapista. Muutenkin lista on epäilyttävän pitkä. Tuoksahtaa vähän omenalle. Niin matalahiilihappoinen, että sokkona voisin epäillä sen olevan väljähtänyttä. Maku on kauttaaltaan tylsän omenamehumainen, muttei se ole välttämättä mitenkään huono asia, jos haluaa juoda omenamehua sekä päihtyä. Toimii varmasti ruoanlaitossa, koska virallisella sivustolla on aika tolkuton määrä mitä erilaisimpia reseptejä, joissa kaikissa on ilmeisesti käytetty jotakin tuoteperheen jäsentä. Plussaa jännästä pullosta sekä korkin alta löytyneestä elämänviisaudesta.
Ostaisin itse: KYLLÄ [ ] EI [X]
Tähdet: **

3 kommenttia:

  1. hahahaa "luokitellaan premium-siidereiksi"

    VastaaPoista
  2. Aika karskia, että hartwall luo itse omasta tuotteestaan wikin. No, kävin jo hieman muokkaamassa tuota premium-kohtaa :)
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Happy_Joe

    VastaaPoista