sunnuntai 21. joulukuuta 2014

J20 - Stallhagen Honungsöl

Tilavuus330 ml
Alkoholi4,7 %
MaaSuomi
Taustat / historiaVaale lager olut, jonka maussa hedelmäisiä ja sitruksisia sävyjä. Hienostunut aidon ahvenanmaalaisen hunajan aromi ja kruununa helmiäisen värinen vaahto. Hunajaolut vie ajatukset kesäiltaan Ahvenanmaan saaristossa…

Miinusta tulee suomenkielisten nettisivujen vajaavaisuudesta. Englanninkielisiltä sivuilta selvisi, että panimo on perustettu vuonna 2004 ja se on Ahvenanmaan ainoa. Tekevät käsin, koska se maistuu paremmalta.
Vapaa kuvausKun avasin pullon odotin etiketin lupailemaa hunajaista tuoksua. Valitettavasti nenilleni pomppasi keskikastinvoittajan tuoksu. Plääh. Uudestaan haistettuani olin haistavinani kuitenkin pienen häivähdyksen. Lasiin kaadettuna haju kuitenkin hieman parani. Maku – ei niinkään hyvä. I’ve had better. Silti jotenkin mielenkiintoinen ote sai minut juomaan lisää. Ihan mielennkiintoista, mutta en ehkä omia pennosiani.. tai no.. Juodessani enemmän tuo mystinen sitrus ja hunaja alkoivat maistua. Lopputulemana vahvat kolme ja puoli tähteä.

--
Tämän vuoden kalenteri oli osaltani tässä. Pakko kyllä sanoa, että Hege oli ostanut hyvät juomat! Joukossa oli yksi (ehkä tarkoituksenmukainen) ohiveto (Amigos), mutta muuten minimissään kolme tähteä. Wau!
Ostaisin itse:KYLLÄ [x] EI []
Tähdet:***½

3 kommenttia: