tiistai 15. joulukuuta 2015

H12 - Waldemar




Tilavuus:
37,5 cl
Alkoholi: 15%
Valmistusmaa: Suomi
Taustat / historia:
"Monipuolisen juomakulttuurin edistäjä"
 
"Pernod Ricard on maailman johtava alkoholiyhtiö väkevissä premium-alkoholijuomissa."

Nämä ovat ensimmäisiä asioita mitä jo hieman sumentuneet silmäni havaitsevat valmistajan sivuilla. Hilpeä virne hiipii kasvoille ihan itsestään aivan niin kuin Waldemarin perseessäkin seisoo. Alkossa kun näkee näitä pullloja niin sitä miettii, että kenelle nämä juomat ovat oikein suunnattu, mutta ulos Helsinginkadulle astuessa vastaus istuu öristen kuola roiskuen kadulla housut puolitangossa.

"Korkeatasoiset alkoholituotteet ovat tomintamme kulmakivi"

"Haluamme olla alan arvostetuin toimija. Yritys- ja yhteiskuntavastuu on olennainen osa tätä tavoitetta."

Väistämättä sitä rupeaa miettimään myös Alkon skitsofreenista roolia sekä valistajana että jakelijana, mutta ei ehkä mennä siihen tällä foorumilla.

Vapaa kuvaus: Kun Waltsun rasauttaa auki ja ottaa henkoset niin ihan pääse yllättymään. Odotin katkuisempaa ja pakokaasuisempaa aromia, mutta haju onkin mehukattimaisen makea ja marjainen. Ilmeisen helppoa juotavaa on siis odotettavissa. Virallisestihan Waldemar edustaa johtoportaan viinejä eli väkeviä viinejä, mutta voltteja ei silti ole kuin 15%. AIVAN LIIAN VÄHÄN! Etiketti lupaa "Vadelman ja vermutin vivahteikkaita aromeja", joka on ehkä hieman liikaa sanottu. Sokerikauha on tehtaalla heilunut siihen malliin, että vermutin aromeista ei paljon ole enää jäljellä ja esanssivadelma ei ole vain vivahde vaan kuin öljy itämeren pinnassa, päällimmäisenä ja vaikeasti pois huuhdottavissa. Hieman hassusti vermutin voi huomata parhaiten kevyenä karvautena jälkimaussa ja suuhun jää saman suuntainen krheus. Mutta kaikenkaikkiaan hyvin mehukattimainen on maku niin kuin oli hajukin. Lähes tyhjään mahaan vedettynä väkeväksi viiniksi kesyt tehot näyttävät silti kyntensä ja päässä kolisee. Siitä puoli tähteä.

Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [X] 
Tähdet:

1 kommentti:

  1. Tämä oli muistiinpanoissa, mutta jotenkin asia livahti ohi. Korjataan asia. Talouden neiti on jooga-tunnila ja itse istun TV-tuolissa väkevää viiniä juoden. Ei tarvitse ihmetellä miksi sukupuoli vaikuttaa suoraan eliniänodotteeseen.

    VastaaPoista