keskiviikko 2. joulukuuta 2009

J1 - Laitilan Kievari Tuomas


Tilavuus1/2 l
Alkoholi4,1% vol.
MaaSuomi
Taustat / historiaHyvä Tuomas on kunnianimitys ansioikkaasta toiminnasta olutkulttuurin hyväksi. Tämä rajoitettu erä maltaisen pehmeää Mild-tyyppistä pintahiivaolutta on vuoden 2008 Hyvän Tuomaan Kari Ylänteen ja Laitilan olutmestarien yhteistyön tulos.
vapaa kuvausEi, ei ja ei. Pienpanimoiden oluet pettää pahemmin kuin Keskustapuolue konsanaan. Jo itse pullo on niin hämyn näköinen, että ei paremmasta väliä. Kaksi poroa vetämässä vankkureita ja kissan näköinen otus (naali?) hyppii vuorten yllä niin kuin Koga-koirat konsanaan.Bonusta tulee rengaskorkista, mutta heti perään miinusta heikoista prosenteista ja tuulivoiman käytöstä. Noh, itse juomahan on aika karmivaa lutaa niin kuin tämän sarjan tuotteet ylipäätänsäkin. Juuri ja juuri pystyin tämän alas tiputtamaan, mutta siihen se sitten jääkin. Sellainen inha maku jää suuhun. Limaista, Yöh. Onneksi ollaan jo toisessa päivässä, niin voin heti perään avata toisen luukun.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:*

2 kommenttia:

  1. Hieno! Jäbä pääs iskemään ekana. Itsehän unohdin luukut töihin, joten en päässyt toteuttamaan velvollisuuttani. Stindelläkin oli jotain yhtä heikkoja tekosyitä. Tänään iskenkin sitten kolme kertaa!

    Moderoippa muuten tohon alocal is bäk-postaukseen ensimmäisen kalenterin osoite:
    http://personal.inet.fi/clan/k-land/joulukalenteri/

    VastaaPoista
  2. http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/2492

    Mikäpä voitti?

    VastaaPoista