keskiviikko 16. joulukuuta 2009

H16 - Greenall´s London Dry Gin & Tonic Bitter Lemon


Tilavuus330ml
AlkoholiAlc. 8,0% Vol
MaaEnglanti
Taustat / historia"The demand for gin in the eighteenth century was largely a London phenomenon. Distilling was not a common trade, and although gin was a popular drink, the vast bulk was made and consumed in and around London. The north of England, with its shortage of distilleries, was largely untouched by gin mania.

In February 1760, Thomas Dakin, a distiller, acquired the premises on Bridge Street, Warrington. This would eventually become Greenall's first distillery."
Vapaa kuvausZädäng! Toinen saman firman tuote. Ja vielä samana iltana kuten varmasti tarkkasilmäisimmät ja selväpäisimmät lukijat päiväyksiä tutkimalla huomasivatkin. Maku on vähemmän kiniinin karvas, mutta makeutta on isoveljeään enemmän. Toisaalta valittelemani liian karvas jälkimaku on poissa. Ehkä nyt mennään vähän liikaa limumaisuuden linjoille makeuden vuoksi. Bitter Lemon on ihan kiva, mutta ei normaalin GT:n veroinen.

Tölkkien valmisteainelistan mukaan molemmat ovat täysin samoja juomia. Aineet ovat täsmälleen samat! Kyseessä lienee virhe koska Alkoholiliikkeen sivut puhuvat sellaisista E-koodeista, joita ei tölkin kyljestä löydy. Elintarvikevirasto tai muu fasistinen valvontaelin, TOIMI!
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [ ]
Tähdet:***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti