keskiviikko 9. joulukuuta 2009

T2 - Pramia Päärynälonkero


Tilavuus0,33 l
Alkoholi5,5 %
MaaSuomi
Taustat / historiaPramian Päärynälonkero on sisartuotteensa Ananaslonkeron tapaan PET-muovipakkauksessa. Hedelmäinen ja raikas juoma on juuri sopivan makea juotavaksi. Puhdas maku piristää, kun virkistys on paikallaan. -Pramia

Suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva alkoholijuomatehdas, jonka tuotteet tehdään käyttämällä vain ja ainoastaan uusiutuvaa energiaa - Högsårassa tuotettua tuulivoimaa. Eli asiallista toimintaa, mutta missä ovat asialliset juomat?


Vapaa kuvausNyt oli ensimmäinen kerta, kun ihan oikeasti vähän pelotti "luukun" avaamisen jälkeen. Juoman väristä pystyi heti päättelemään, ettei maku olisi edes lähelläkään päärynää, vaan lähinnä jotain smurffilimun kaltaista esanssilitkua. PET-muovipakkaus ei myöskään herätä luottamusta, vaikka firmalla on kyllä ihan kunnioitettavat toimintaperiaatteet.

Haju on vähän karkkimainen ja maku on inhottava. Juoma ei ole "hedelmäinen" eikä todellakaan mikään "raikas". Eikä se myöskään ole "juuri sopivan makea juotavaksi", vaan ällöttävän makea. Juomaa imaillessa rupesi närästämään, eli "puhdas maku" ei tällä kertaa piristänyt. Makeutusaineiden maku puskee läpi ihan viimeistään inhana jälkimakuna. En suostu juomaan loppuun. Hyi.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [X]
Tähdet:-

1 kommentti:

  1. HURAAA! Toka luukku.

    Pramiahan on sama firma, joka tekee eräilykäytössä suositut kahvirommiliköörit yms., jotka ovat siihen tarkoitukseen vallan oivallista tavaraa.

    VastaaPoista