tiistai 22. joulukuuta 2009

H19 - Cinnamon Gingers Beer


Tilavuus0,5l -15ml
Alkoholi4,1%
MaaČeská republika
Taustat / historiaTaas kerran on painomojohtaja X antanut panimomestarilleen tehtäväksi tehdä jonkun tosi vinkeänpinkeä juoman, jota jokainen toivottavasti ostaa vähintään kerran, uteliaisuudesta.
Vapaa kuvaus
Kaneliolut edustaa suoraa jatkumoa ja suoran vertailevaa linjaa niin kuin oli Greenalsin tuotteiden kanssa. Nythän tilanne on siinä mielessä myös saman tyyppinen, että alkuperäistuotteesta villillä mielikuvituksella ja rahat pois ottavalla juonella tehty jatkotuotos ei yllä alkuperäisen tasolle. Maku on jotenkin tosi hämy. Se ei maistu oikein enää inkiväärille, eikä kyllä kovin merkittävästi kanelille, joka sinänsä nostaa arvoa koska en olisi kanelin makua olueen kaivannutkaan. Nyt kävi niin että en olisi kaivannut koko olutta ollenkaan. Kyllähän tämän Die Hardia katsellessa imaili. Tämä ei ole alkuunkaan sellainen juoma joka saa tappamaan ja kirjoittamaan verellä uhrin paitaan "Ho-ho-ho, now I have a cinnamon beer".
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [X]
Tähdet:

1 kommentti:

  1. Kanelin ja muutaman muun jouluisen mausteen luulisi hillitysti käytettynä sopivaan tummaan olueeseen. Inkivääri on jo vähän revittelyä, ei mun mielestä kuulu olueeseen. Maistoin joskus ja siinä inkivääri oli niiiiin voimakkaan makuista että se raiskasi humalat ja tappoi maltaat omalla terällään.

    VastaaPoista