perjantai 4. joulukuuta 2009

J2 - Kirin Ichiban


Tilavuus330 ml
Alkoholi5,0%
MaaJapani
Taustat / historiaKirin-olut tuli markkinoille jo vuonna 1888. Kirin on myyttinen, hyvää onnea tuova olento Kaukoidän kulttuureissa. Kirinin panimo on perustettu vuonna 1907. Panimo toimii ympäri maailmaa, mm. Venäjällä. Yhtiön vuosituotanto on pelkästään Japanissa n. 23 miljoonaa hehtolitraa.
vapaa kuvausVaikka juoma tuli juotua jo toinen päivä niin kuin asiaan kuuluu, niin kirjoitus saapuu nettiin "teknisistä syistä" vasta nyt. Ehdin kuitenkin jo lukea Hegen version arvostelusta, joten kiusaus modata omaa mielipidettä on olemassa. Pysyn kuitenkin tiukkana ja pitäydyn alkuperäisessäni, vaikka eroavaisuuksiakin on.

Hetken aikaa tutkailtuani pulloa saapuu silmiini hämärää informaatiota. Juoma on valmistettu Kaliningradissa Venäjällä saksalaisella lisenssillä. Jep, jep. Japan's prime brew. Koska Suomi on Pohjolan Japani, niin oletin että maku bisseissä olisi hyvin samanlainen. A priori-arvaus ei mennytkään kovin pieleen. Tämä Japanin Kaliningradin herkku sopii suomalaiseen suuhun aika sopivasti. Jotain jää kuitenkin uupumaan eikä jälkimakukaan ole paras mahdollinen. Ihan kelvollinen juoma, mutta tuloksena vain kaksi tähteä Hegen neljää vastaan. Täytyy ehkä maistella tätä Hegen kanssa yhdessä, mutta muuten jää kyllä Alkon hyllyyn.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:**

5 kommenttia:

  1. Pidetään toki joskus Kirinin kanssa koottu makustelutilausuus. Toivottavasti kolmen peräkkäisen luukun avaaminen ei ollut sumentanut arviointikykyä.

    Varo vain sanojasi seuraavan kohdalla, kohta saat kuulla oman arvioni samasta tuotteesta!

    VastaaPoista
  2. Anna tulla vain. Kaikki kestetään.

    VastaaPoista
  3. Itsehän olen erittäin perso aasialaisille.. Eli minä myös!

    VastaaPoista
  4. Alkaisikohan aika olla kypsä Japanilaisten oluiden sokkotestaamiselle?

    VastaaPoista