keskiviikko 23. joulukuuta 2009

H21 - Celtic Cider By Douglas

Tilavuus50 cl
Alkoholi4,5%
MaaBelgia
Taustat / historiaEnglantilainen panimomestari John Martin muutti Belgiaan 1900-luvun alkupuolella. Aika Antwerpenissä sujui sekä valmistaen että maahantuoden oluita. Lähes vuosisataa myöhemmin Johnin pojanpoika otti ohjat käsiinsä ja luotsasi nyttemmin Anthony Martinina tunnetun yrityksen uudelle vuosituhannelle.
Vapaa kuvausBelgialainen Douglas on nyt vääntänyt sitten kelttisiiderin. Hatarien muistikuvien mukaan minä tai joku muu (tietää enemmän kuin muut?) oli tämän juoman arvioinut pari vuotta sitten. No, oli miten oli, nyt tieteellisen tarkka laboratorioinstrumentti eli nykyisin jo, hammaslääkärin kieroutumasta johtuen, lähes hampaaton suuni saa antaa tarkkoja mittaustuloksia Celticistä.
Kuivuus: 86%
Hapot: 90%
Mätä omena: 31%
Aromin aitous: 92%
Vaahto: 5%
Alkoholi 4,5%

Mittaustulokset puhukoon puolestaan. Celtic ei kiilaa sinne kirkkaimpaan kärkeen koska se jokin koukku ja persoonallisuus puuttuu, mutta kyseessä on mainio tuote, joka on riittävän kuiva. Aluksi luulin, että kelteillä ja Belgialaisilla ei ole mitään tekemistä keskenään ja että kyseessä olisi kusetus, mutta asianlaitahan ei ole näin. Kaikkean sitä alkoholia juomalla oppiikin.
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [ ]
Tähdet:***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti