tiistai 11. joulukuuta 2007

H11 - Foster´s Twist




Tilavuus330 ml
Alkoholi4,5%
MaaIso-Britannia / Skotlanti
Taustat / historia"Fosters´s Twist specially brewed with citrus hops for a lighter, easier drinkin taste"
Vapaa kuvausTwist herätti ristiriitaisia tunteita. Normaali Foster´s on yksinkertaisesti pahaa, mutta toissalta Two Dogsista olen perinteisesti tykännyt. Ensipuraisu osoittaa mainoslauseen todeksi: Twist on kevyttä ja helposti juotavaa. Sitruksien (sitruuna sekä lime) maku ei ole överi ja todellakin tekee juomasta kevyttä ja raikasta. Suutuntumakin on jotenkin erityisen kuohkea. Jälkimaku ja tuntuma on ehkä hivenen vetinen, mutta yllättävän hyvä suoritus Foster´silta. Jos pitää välttämättä lageria juoda niin kyllä Twist menee kärkisijoille.

P.S.
Tuli tässä loppumetereillä sellainen olo, että tätä ei ehkä kuitenkaan pystyisi juomaan kovin suuria määriä johtuen juuri keveydestä ja tuosta vetisestä jälkimausta. Eli ehkä pieni äpäkkyys olisi ollut paikallaan tuomaan terää. Helppous on siis mennyt hivenen överiksi.

EDIT: Puoli tähteä tipautettu pois. Join juoman täysin tyhjään vatsaan ja se nousi päähän. Arvostelukyky sumeni liiaksi.
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI []
Tähdet:***½

2 kommenttia:

  1. Moro, löytyykö tätä kaupoista/alkosta vai pelkästään ravintoloista?

    VastaaPoista
  2. Kyseinen pullo on ostettu Herttoniemen Valintatalosta. Löytyy varmaan muistakin saman ketjun liikkeistä. Isot Citymarketit ja Prismat ovat tuottaneet vesiperän.

    VastaaPoista