maanantai 24. joulukuuta 2007

J24 - Herold Bohemian Black Lager


Tilavuus0,5L
Alkoholi5,2%
MaaTšekin tasavalta
Taustat / historia”Bohemian Black Lager is traditionally brewed using four exceptional malts, finest SAAZ hops and spring water. It has been lagered for 70 days in the cellars of our 500 year old castle brewery.”
Vapaa kuvausOli aika avata viimeinen luukku. Sen teinkin heti yöllä. Pullon muodosta ajattelin saavani siideriä, mutta totuus oli jälleen tarua ihmeellisempi. Luukusta nimittäin tuli tšekkiläistä ”mustaa” lageria. Pullo oli varusteltu erilaisilla kuvilla, niistä kilpailuista jonka olut on voittanut ja lisäksi Michael ”The Beer Hunter®” Jacksonin ylistävällä kommentilla.

Juoman tuoksu oli ihanan samettinen ja aromikas. Tämän johdosta haistelinkin juomaa usein hörppyjen välillä. Maultaan tämä taas oli erittäin helposti juotava, mutta valitettavasti hieman vetinen. Tähän olisin kaivannut lisää äpäkkyytä. Näinkään ei kuitenkaan mitenkään paha. Itse asiassa yksi parhaista lajinsa edustajista, mitä olen maistanut. Tähän on hyvä lopettaa, vaikka täydet pisteet jäivätkin antamatta. Olisikohan sittenkin pitänyt olla armollisempi magnerssille..?
Ostaisin itse:KYLLÄ [x] EI [ ]
Tähdet:***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti