sunnuntai 9. joulukuuta 2007

J8 – Franziskaner Weissbier


Tilavuus0,5L
Alkoholi5%
MaaSaksa
Taustat / historiaSpaten-Franziskaner-Bräu on Münchenin keskustassa sijaitseva vuonna 1363 perustettu panimo. Perinteitä siis riittää…
Vapaa kuvausAivan hämärän näköisestä pullosta putkahtaa esiin aivan erinomaista juomaa! Ei voi kuin ihmetellä. Jokin jännä jälkimakukin tässä on. Todella hyvää. Miksihän tätä juomaa ei voida laittaa moderniin pulloon ja ihmisten tietoon? Nyt juoma olisi kyllä itseltäni jäänyt ostamatta… No, nyt kun joku muu osti, niin tuli kokeiltua. Jonkun muun kirjoittama kommentti: ”Mieto mitäänsanomaton maku, vetinen jälkimaku. Helposti juotava, vehnäoluiden Lapin Kulta.” Ehkä sitten vaan tykkään Lapparista… Ei voi mitään, ansaitut tähdet.
Ostaisin itse:KYLLÄ [x] EI [ ]
Tähdet:****½

2 kommenttia:

  1. Tässä täytyy kyllä yhtyä, että on muuten todella erinomaista olutta. On tullu keskieuroopan reissuilla useimminkin maisteltua, ainakin vaan tarjolla on ollut. Suomalaiset voi hieman oudoksua suodattamatonta sahdinnökäistä olutta, mutta joka riskin ottaa, ei kadu.

    VastaaPoista
  2. tämä sahdin näköinen hunajaakin makoisampi Franziskaneri kulkeekin nimellä Hefe Weisbier ja kultaetiketillä.Tuo hopeaetikettinen on kirkasta, loistavaa epäilemättä sekin :)

    VastaaPoista