torstai 6. joulukuuta 2007

T2 - Nokian Talvi



Tilavuus0,33 l
Alkoholi6,0 %
MaaSuomi
Taustat / historiaNOKIAN PANIMON MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEET OVAT TURVALLISIA NAUTTIA


Kaikki myyntiin lähteneet tuotteemme on valmistettu ja pakattu ennen Nokian kaupungin vesijohtoverkostossa havaittua vikaa. Kaikista tuotteistamme on siitä huolimatta otettu näytteet ja ne on todettu puhtaiksi. Tuotantomme on keskeytetty kunnes vesiongelma saadaan korjatuksi.


POSITIIVINEN KIERRE


Panimon kaikki siiderit, lonkerot ja virvoitusjuomat myydään tyylikkäissä pitkäkaulaisissa lasipulloissa. Pullot ovat varustettu "twist crown" kierrekorkilla, joten niiden avaaminen on kätevää ilman korkinavaajaa tai muita työkaluja. Tarvittaessa korkin voi sulkea uudestaan.


Vapaa kuvausNautittuani tätä Nokialla valmistettua tummaa lageria tutkin, onko itsessäni tapahtunut mitään muutoksia.. ;)

No, kyseessähän on siis joku tällainen tumma lager/talviolut -viritelmä, mitä ei minuun uppoa kuin tämän 0,33 litran verran. Hieman parempaa kuin Saku Tume, ei todellakaan hiilihappoista, ei niin makeaa, mutta kuitenkin hieman ällöttää (vrt. löysä mämmi). Muuten aika mitäänsanomaton. Miksi näiden pitää olla näin s**tanan makeita? Positiivisin juttu tässä oli varmaan em. "twist crown" kierrekorkki.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:

4 kommenttia:

  1. [14:21] heebogreebo: teillä kolmella näyttää kaikilla olevan joku mämmi-trauma :D
    [14:22] heebogreebo: mulle taas mämmimäisyys bissessä on hyvä juttu

    VastaaPoista
  2. http://www.kauppalehti.fi/4/0x11001905ac/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=8471

    VastaaPoista
  3. "Epäonninen panimo tuhoaa 20 000 tölkkiä täysin virheetöntä olutta varjellakseen imagoaan. Maineen menetys uhkaa pahimmillaan yhtiön olemassaoloa."

    VastaaPoista
  4. Asiaan kuuluvaa huumoria:

    "Tamperelaisissa vessoissa lukee: Vedä vessa, että nokialaisilla olisi juotavaa."

    "Nokialainen perusilme? On kuin olisi myrkyn niellyt."

    VastaaPoista