torstai 6. joulukuuta 2007

H3 - Lindemans Kriek





Tilavuus250ml
Alkoholi3,5%
MaaBelgia
Taustat / historiaHienot on etiketissä puheet siitä kuinka pohjana on hieno olut ja kirsikatkin on olleet vuosikaupalla tammitynnyreissä ja ties missä...
Vapaa kuvausKääre irtosi pienellä nykäyksellä ja eteeni oli ilmestynyt kohtalaista kauhua herättävä Lindemans Kriek -kirsikkaolut. Olin tätä joskus läpällä / mielenkiinnosta ostanut ja tiesin siis mitä on tulossa.

Ei auta. Tulta päin. Juomahan on syytä nauttia kirkkaasta lasista, jotta punainen väri pääsee oikeuksiinsa. Mielenkiintoinen seikka on juoman sameus. Jotenkin olisin odottanut enemmän läpikuultavuutta. Olueksihan Kriekiä ei välttämättä uskoisi lainkaan ellei totuutta paremmin tietäisi. Maku on kirsikkaisen makea ja todella pehmeän mehumainen, jossa on pieni ripaus kirpeyttä. Ehkä makeus on tässä loppupeleissä positiivinen tekijä ihan niin kuin Eldoradossakin. Itse asiassa tämä ei ole ihan niin pahaa kuin muistin, mutta aikamoista kuraa kuitenkin. Menee Mongozo banaanioluen (so fair, so good) kanssa aikalailla samaan hämy-oluiden kategoriaan, joita tehdään pääasiassa niiden hämyisyyden vuoksi. Ehdottomasti parasta Kriekissä sen hassunhauska vaaleanpunainen vaahto sekä vaatimaton 250ml koko. Miinusta tulee heikosta alkoholipitoisuudesta.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti