keskiviikko 12. joulukuuta 2007

T12 - Twistea Ice Tea Peach


Tilavuus0,275 l
Alkoholi5,0 %
MaaRuotsi
Taustat / historia

"New Drinks Nordic on Ruotsin Hässelbyssä sijaitseva nuori, alkoholijuomia tuottava yritys, joka on keskittynyt tuottamaan longdrinktyyppisiä juomia." Lähde: Alko

Kyseinen firmahan on keskittynyt tuottamaan vain ja ainoastaan tätä mallasuutepohjaista litkua eri versioissa: Lemon, Black Currant, Peach ja uutuustuotteena kolmen litran hanapakkaus Bag in box - Lemon Zero Sugar! Varmasti todella hyvää.. Ja kaikkia saa joko 3,5%, 4,6%, 5,0% tai 7,5% vahvuisina versioina.


Vapaa kuvaus Vähän pelotti lähteä juomaan tätä, etenkin kun pullossa lukee "serve cold or hot"! Miksi jääteetä pitäisi lämmittää? Päätin juoda ensin puolet kylmänä ja lämmittää loput, mikäli siinä vaiheessa vielä olisi juomahaluja jäljellä..

Tavara on hiilihapotonta ja lisäksi se näyttää, tuoksuu ja aluksi jopa maistuu erittäin paljon Liptonin persikkajääteeltä, mutta jälkimaku on alkoholimaisen karvas. En suosittele juomaan lämmitettynä, koska tällöin karvas jälkimaku vain korostuu ja olet pakotettu kaatamaan juoman viemäriin. Hyi.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [X]
Tähdet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti