perjantai 7. joulukuuta 2007

H6 - Olvi Suomi 90 vuotta Juhlaolut




Tilavuus0,5L
Alkoholi4,5%
MaaSuomi
Taustat / historiaKyseessähän on teemajuoma jolloin houkutus kusetukseen on suurentunut. Niin on myös ilmeisesti päässyt käymään koska ilmeisesti kyse on täysin puhtaasta mainoskikasta, johon Timokin lankesi, koska itse tölkissä ei ole SANAAKAAN siitä mitä ihmeellistä tässä juomassa nyt on. Ilmeisesti vain graafinen ulkoasu.
Vapaa kuvausItsenäisyyspäivän luukusta ilmestyi siis ns. rantu-lager. Ensipuraisu osoitti sisällön olevan jokseenkin kuohuvaa joka ehkä johtui hieman riittämättömästä kylmennyksestä. Humalointi tuntuu olevan aika runsas, en tosin tiedä onko se Olvin tuotoksille ominaista vai onko kyse nyt siitä juhlaoluen erilaisuudesta. Miinusta tulee överistä pakkauskoosta. Vähempikin olisi riittänyt. Ei kyllä oikein uppoa.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:**

2 kommenttia:

  1. "Juhlaoluen pehmeä ja raikas maku on peräisin kotimaisista maltaista ja maailman arvostetuimmasta humalasta, saazerista. Saazer on maailman arvokkaimpana pidetty humala, joten se sopii hienosti juhlaolueeseen."

    Tuota tietoa en todellakaan tiennyt ostaessani "luukkua", mutta oli aivan pakko nyt laittaa se tänne..

    VastaaPoista
  2. Kävin itse asiassa tsiigaamassa tiedon Olvin sivuilta, mutta jälkikäteen tietenkin, jotta arvio on mahdollisimman objektiivinen. Kaikkea ne mainosmiehet keksiikin.

    VastaaPoista