maanantai 17. joulukuuta 2007

T16 - Cidraie



Tilavuus0,33 l
Alkoholi4,0 %
MaaRanska
Taustat / historia"La Cidraie on markkinajohtaja Ranskassa ja se on kautta aikojen ensimmäinen ranskalainen siideri, joka pullotettiin pieniin pulloihin 0,75 litran pullojen sijasta. Tuote lanseerattiin Ranskassa vuonna 1993 ja siitä tuli nopeasti ranskalaisen siiderin lippulaiva." Lähde: Pernod Ricard Finland
Vapaa kuvausLeppäkerttusiideri on tehty tiivisteestä, mutta siitä kuitenkin löytyy lievä mädän omenan tuoksu ja maku (siis pelkästään positiivinen asia). Tuoksu on oikeastaan todella hedelmäinen, maku on tasaisen hyvä, muttei mitenkään erityisen koukuttava, jos vertaa Ecusson Single Varietyyn (kts. "luukku" #9). Puolikuivaa ja helmeilevää, maku on kuitenkin parempi kuin Cidre Bouché Brutissa (kts. "luukku" #6).
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [ ]
Tähdet:***½

2 kommenttia:

  1. Oho oho, tiivisteestä. Tuli aika yllätyksenä. Daganhan oli kanssa. Onkohan noissakin sit jotain eroja, että tiiviste voi olla jotenkin tehty oikeista omenista ja sit jotain teollista haistavittu E-kooditiivistettä. Kun on noissa aika iso laatuero verrattuna näihin Golden Capin yms. tuotoksiin.

    VastaaPoista