keskiviikko 5. joulukuuta 2007

H2 - Black Tower




Tilavuus250ml
Alkoholi8,5%
MaaSaksa
Taustat / historia"Deliciously smooth and fruity white wine from the Rivaner grape"
vapaa kuvausMusta torni hyökkäsi täysin puskista. Jotenkin en ollut lainkaan tiedostanut, että alkosta voisi saada viiniä ns. lentokone-kaliberin pullossa. Kuka haluaisi juoda viiniä kerralla vähemmän kuin kolme varttia? Harva!

Yllätys oli siis suuri ja se on aina hieno asia, mutta se että viini oli väriltään valkoista ei ole niin hieno asia. En siis ole todellakaan valkoviinien ystävä. Virallinen määritelmä sanoo "toveria" puolikuivaksi, mutta mitä vielä, kyllä tässä mennään ronskisti makean puolelle! Voin vain kuvitella kuinka makeaa on makea viini... Makeutta leikkaamaan on turha luulla saavansa hapokkuutta tai muuta kulmikkuutta, mitä ihme kyllä jäin selkeästi kaipaamaan. Suutuntuma on sanalla sanoen väljähtynyt. Saksalaiset tehköön sitä minkä taitavat eli olutta.

Pieni tutkimus paljasti, että musta torni on saanut HYVIÄ arvosteluja. Mm. neljää tähteä aika yleisesti. WTF?! Esimerkiksi corkd.com-portaalissa nimimerkki "sakamies" eli Timo Hulkkonen on antanut pisteet 90/100. Mikä sinua oikein vaivaa Timo?
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti