sunnuntai 9. joulukuuta 2007

T7 - San Miguel Especial



Tilavuus0,33 l
Alkoholi5,4 %
MaaEspanja
Taustat / historia

"SAN MIGUEL on ollut meille useimmille SE olut, joka Espanjan matkalla on janoa sammuttanut. Eikä se mikään ihme ole, sillä onhan tämä CERVEZA ollut maan eniten myyty ja viety olut jo 60-luvulta asti." Surullista, mutta totta..

Ihan ensiksi pitää eritellä tölkissä (0,5 l) ja hanassa lymyilevä San Miguel Cerveza (4,5 %), ja pullossa asustava San Miguel Especial (juurikin tämä "luukku" #7). Eli kyseessähän on siis aika erikoinen ratkaisu maahantuojalta: sitä ns. normaalivahvuista saat ainoastaan tölkistä ja hanasta, ja vahvempaa vain pullosta. Tämä pätee ainakin Suomessa, toivottavasti ei muualla. Outoa.


Vapaa kuvaus

San Miguel eri olomuodoissaan on jo vanha tuttu: hieman suomalaista rantulageria kitkerämpää, muttei muuten millään tavalla sen erikoisempaa tavaraa. Voi sitä juoda, jos ei ole parempaa tarjolla. En kuitenkaan lähtisi fiilistelemään tällä missään espanjalaistyylisessä ravintolassa, vaan joisin mieluummin vaikka vettä tahi viiniä.

Eli eipä tuolla maahantuojan ratkaisulla ole minulle mitään merkitystä, sillä en ostaisi ellei olisi pakko. Kokeilemisen arvoinen silti: juokaa ja pohtikaa, miksi tätä tuodaan Suomeen, kun täällä tehdään omasta takaa paljon parempia rantulagereita.

Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti