torstai 20. joulukuuta 2007

H20 - Zhu Jiang



Tilavuus330 ml
Alkoholi5,3%
MaaMADE IN CHINA
Taustat / historiaZhu Jiang on laitettu alulle Belgialaisten olutpääliköiden avustuksella. Siitä tulee ilmeisesti firman slogan: "East meets west".

Kiinahan on tunnettu siitä, että se valmistaa suuria määriä erilaisia kulutushyödykkeitä. Ei ole myöskään ihme, että Suomeenkin on eksynyt tätä olutta koska tehdas tuottaa tunnissa vaatimattomat 48000 pulloa olutta! WTF?! Maailman suurin panimo.

"Zhujiang Beer is brewed under strict European standards using imported Czech hops, Canadian barley malt, fresh spring water and German yeast." Missä on Kiinalainen riisi? Etiketissä kyllä mainitaan.
Vapaa kuvausKun sain pullon esiin kääreistä olivat tunteet ristiriitaiset. Toisaalta en ollut Kiinalaista olutta muistaakseni koskaan juonut, joten kyseessä olisi uusi tuttavuus mikä on aina miellyttävä asia, mutta taas toisaalta kyseessä on lager joten se saattaa olla ihan samaa tavaraa kuin missä tahansa muuallakin. Jo ensi hörpyllä Zhu Jiang paljastaa mistä on kyse. Miellyttävän keveä lager, jossa on vinkeän maltainen ja pehmeä jälkimaku. Ei tosin juurikaan mitään särmää, mutta se ei tässä tapauksessa ole huono juttu. Tuotantoprosessissa on käytetty riisiä, joka antaa oman mausteensa soppaan. Juoman hieman lämmetessä maku karkaa hieman vetiseksi. Kuitenkin hieno suoritus keltaisilta ihmisiltä.

Pullon takana on aika hauskat varomääräykset: "AVOID BOTTLE BREAK. PLEASE DON´T STRIKE".
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [ ]
Tähdet:***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti