tiistai 18. joulukuuta 2007

J16 - Stowford Press


Tilavuus0,5L
Alkoholi4,7%
MaaEnglanti
Taustat / historiaTraditional English dry cider.
Vapaa kuvausPientä miinusta tulee heti siitä, että purkkiin ei ole laitettu minkäänlaista tuoteselostetta. Nyt kun minustakin on tullut laatutietoinen kuluttaja, niin haluaisin tietää mistä aineesta siiderini on oikeasti tehty. Perinteiseen tapaan valmistettu täyteläinen omenasiideri / kypsytetty tammitynnyreissä ei vielä oikein riitä. No kuitenkin maku on sen verran hyvä, että edellisen voi mukisematta uskoa. Ei maistu mädät omenat eikä esanssit. Ne mädät omenat taisivatkin olla puhtaasti ranskalainen ominaisuus… Minun makuuni oikein hyvää siideriä, mutta uskon että parempiakin löytyy… Silti vahvat neljä tähteä!
Ostaisin itse:KYLLÄ [x] EI [ ]
Tähdet:****

1 kommentti:

  1. "Henry Weston perusti yhtiön vuonna 1880. Westons sijaitsee yhä samalla paikalla mihin se perustettiin ja on edelleen 100% perheyritys.

    Kaikki Westonin siiderit valmistetaan tuoreina puristetuista siideriomenoista ja ne kypsytetään perinteisesti tammitynnyreissä. Niitä ei pastöroida (lukuunottamatta suodattamattomia siidereitä) ja niiden mehupitoisuus valmiissa tuotteissa on huomattavan korkea. Kaikki Westonin siiderit maistaa ja sekoittaa Master Cider Maker. Westons valmistaa ainoastaan siideriä ja perryä (päärynäsiideriä).

    Westons sai ensimmäisenä siiderivalmistajana Iso-Britanniassa ISO 9000 laatusertifikaatin ja nykyisin heillä on jo ISO 14000 sertifikaatti. Westons on Englannin suurin yksityinen siiderinvalmistaja."

    VastaaPoista