perjantai 7. joulukuuta 2007

H4 - Singha



Tilavuus0,33L
Alkoholi5,0%
MaaThaimaa
Taustat / historia"THE ORIGINAL THAI BEER SINCE 1933"
Singhaa on jossain vaiheessa tehty euroopan markkinoille Saksassa, mutta tulivat sitten järkiinsä ja päättivät, että Thaimaalainen olut on syytä tehdä Thaimaassa. No shit Sherlock! Singhahan on juuri ja juuri suosituin olut Thaimaassa, mutta Chang on uhkaavassa nousussa. Taisin itsekin siellä juoda enemmän Changia.
Vapaa kuvausVoin sanoa että olin varsin ilahtunut kun kapaloista kuoriutui vanha tuttu. Pieni kuvaussessio asianmukaisilla rekvisiitoilla ja pääsin nauttimaan jälleenkohtaamisesta. Singha ei ole järin särmikäs tahi persoonallinen olut, mutta helteessä ei mitään kovin raskasta edes halua juoda vaan keveys ja helposti juotavuus on valttia. Boonusta pullo saa hienoista etiketeistä. Värimaailma on varsin raikas eli kulta yhdistettynä valkoiseen, kulkee hyvin käsikädessä sisällön kanssa.

Vaikka Thaimaa on yksi maailman suurimpia riisin tuottajia niin Singha on kuitenkin tehty ilman riisiä perinteikkäästi vedestä, ohramaltaasta sekä humalasta. Tämä kaikkihan ilmoitetaan takaetiketissä selvällä Suomella.
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [ ]
Tähdet:***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti