perjantai 14. joulukuuta 2007

Superyllätyssektori: CJ koirasäilyke



Paino~100g
VäkevyysMatala
MaaKorea
Taustat / historia
Vapaa kuvausYllätysluukusta hyökkäsi esiin siis koiraa. Lisukkeena oli tunnistamaton vihreä kasvi sekä jonkin pienen linnun muna. Liha ja lisukkeet oleskelivat ruskeassa lihaliemessä. Lihan koostumuksesta päätellen kyseessä on vähän kookkampi piski koska lihan syyt ovat sen verran suuria. Nautin säilykettä sekä leivän päällä että ns. paljaana. Jos en tietäisi syöväni ihmisen "parasta ystävää" niin sanoisin, että kyseessä on naudanliha. Periaatteessa ihan normaalia rantusäilykettä.

Se mikä tekee tästä kuitenkin niin hienoa on se, että enää ei tarvitse tarvitse pelätä koiria koska ne pelkäävät minua! Kun on syönyt niiden lajitoveria niin henkinen yliote on niin ilmeinen, että edes tullin huumekoira ei voinut tulla haistelemaan ohjastajan raivokkaista käskyistä ja lyönneistä huolimatta. Vapiskaa piskit! Eines sopii siis loistavasti huumeita kuljettaville henkilöille sekä muille koiranvihaajille kuten kissaihmisille. Suosittelen lämpimästi.

http://english.cj.net
Ostaisin itse:KYLLÄ [X] EI [ ]
Tähdet:****

2 kommenttia:

  1. En voi paljastaa lähdettäni, mutta siis kyllä, sain käsiini koirasäilykkeen ja nautin sen suurella ruokahalulla. RÄYH!

    VastaaPoista