torstai 20. joulukuuta 2007

J20 - Sol


Tilavuus0,33L
Alkoholi4,5%
MaaMeksiko
Taustat / historiaZutaten: Wasser, Gerstenmalz, Hopfen, Hefe, Maisstärke. Eikö näin EU aikana pitäisi kaikissa tuotteissa olla tuotesisältö myös suomeksi? Nyt lähtee kyllä Alexander Stubbille viestiä…
Vapaa kuvausRepäisin luukun auki päältä ja jo heti korkista paljastui kirjaimet Sol. Olin innoissani, sillä tätä juomaa tuli joskus nuorempana juotua monia kertoja. Muistaakseni juoma oli hyvää. Muistini oli väärässä. Tämä ei ollut yhtään niin hyvää kuin muistin. Ei sitten ollenkaan. Toisaalta en nyt enää lähtisi vapaaehtoisesti juomaan Spriteen sekoitettua Gin Lemoniakaan, mutta silti, jotain rotia tähän hommaan. Aika kitkerä maku, mutta sain juotua ilman tuskia kuitenkin. Olisikohan pitänyt laittaa pullon suuhun joku limen tai sitruunan pala? Ehkä, nyt jäi laittamatta ja tulos on sen mukainen.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:**½

2 kommenttia:

  1. Harmi että kuvassa pullo on tyhjä. Jos olisit malttanut hieman odottaa juomisen jälkeen niin olisit saanut suht autenttisen kuvan. Lagerhan tulee ulos monesti suunnilleen saman värisenä kuin menee sisäänkin.

    VastaaPoista
  2. Huomattavaa on, että monissa tapauksissa makukaan ei ole järin erilainen... ;-)

    VastaaPoista