keskiviikko 12. joulukuuta 2007

H12 - Chakra



Tilavuus33 cl
Alkoholi4,7%
MaaBelgia
Taustat / historiaIntian eksotiikkaa suoraan Belgiasta...

"Chakrat ovat hindulaisen uskomuksen mukaan ihmiskehon erityisiä energiakeskuksia, jotka ovat yhteydessä ihmisen hienorakenteiseen, näkymättömään energiakehoon. Chakroja on useita, mutta päächakroja on seitsemän ja jokainen niistä liittyy myös ihmiskehon tiettyyn fyysiseen alueeseen. Ihmisen terveyteen voidaan vaikuttaa chakroja ja energiakanavia tasapainottamalla tai energisoimalla. Chakroilla keskeinen merkitys monissa joogan eri muodoissa. Chakroja tasapainottamalla pyritään kundalini-energian heräämiseen ja ihmisen itseoivallukseen." Lähde: wiikkipeedia.
vapaa kuvausKalenterin toinen duplikantti on tässä. Kaulassa lukee "extra smooth taste, serve cool". Maku ei ole extra pehmeä vaikka tarjoilinkin juoman hyvin viilennettynä. Päinvastoin. Maku on aika kitkerä ja humalan tuoma jälkimaku on kohtuu voimakas. En tiedä mihin juoman nimellä on pyritty, mutta itselläni Chakra ainakin tuntuu lähinnä vääristävän "hienorakenteista, näkymätöntä energiakehoa". Tämä voisi olla mitä tahansa suomalaista keskikuraa.

Onkohan maailman ruokaperinteessä mitään tuotetta mikä olisi paikasta niin riippumaton kuin lager-olut. Tuskin. Vaikka se valmistetaan kuinka hämyssä paikassa niin maku on kuitenkin keskimäärin aika sama. Hämmästyttävää rajat ylittävää standardointia. Chakrahan ei tietysti ole valmistettu kovin hämyssä paikassa, mutta tuskin tällä resptillä tämä olisi Intiassa valmistettuna kovin erilaista.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti