perjantai 14. joulukuuta 2007

J14 - Lidl Grape Long Drink


Tilavuus0,5L
Alkoholi4,7%
MaaSuomi
Taustat / historiaHei, mekin halutaan oma lonkero.
Vapaa kuvausLidlin lonkero… Ei lupaa hyvää, eikä se sitä rehellisyyden nimissä kyllä olekaan. Aika laimean ja väljähtäneen makuista. Voisin kuvitella, että kaksi päivää jääkaapissa avattuna ollut greippilimu maistuisi juuri tältä. Lonkeroiden ja oluiden vertaaminen on aika erilaista, sillä jos olut on pahaa, se on käytännössä jo aivan juomakelvotonta lutaa. Tätä kuitenkin pystyy vielä juomaan, vieläpä koko purkillisen, vaikka maku on mitä on. Itsehän silloin tällöin olen myös tuota karpalolonkeroa maistanut ja pidän sitä ihan juotava. Mutta jos Timo antoi sille puoli tähteä, niin mitä tämä sitten saa? Jaa’a, älkää vaivautuko.
Ostaisin itse:KYLLÄ [ ] EI [x]
Tähdet:*

4 kommenttia:

  1. Muistaakseni Liidelin lonkero on valmistettu omenaviinistä... HÄVITTY! Oli kyllä aikas saatanan pahaa kun tuota itse maistoin...

    VastaaPoista
  2. Tuli edelliseen vähän kirjoitusvihreää...

    Joo'o. Katos, katos. En kiinnittänyt itse tuohon huomiota, mutta omenaviinistä kyseinen litku on tosiaan tehty.

    VastaaPoista
  3. Vaikka kuvassa on Jannemaista hapokkuutta ja epäfokusta niin se on kyllä täydellisen onnistunut. Hieno suoritus.

    VastaaPoista
  4. Joo, kerrankin onnistui! Yllätin myös itseni. Otin mallia viime kalenterin ”After Ski”-kuvasta… Valtsun muovikassi ja Eldorado mozzarella olivat sattumaa. Kuvan tilanne oli muuten täysin lavastettu, sillä tölkki päätyi kuvaamisen jälkeen sinne minne muutkin kauppaan menevät pullot ja tölkit.

    VastaaPoista